Z

Directe toegankelijkheid

U kunt op eigen initiatief een afspraak maken. U heeft hiervoor geen verwijsbrief nodig van uw (huis)arts of medisch specialist.

Z

Moderne technieken

Podotherapie Hermanns is vooruitstrevend in het gebruik van de nieuwste technieken betreffende het onderzoek naar uw voeten. Via een CADCAM-systeem wordt er een 3D-foto van de voet gemaakt.

Z

Samenwerking

Wij hebben een groot netwerk van (para)medische collega´s uit andere disciplines. Ook binnen het Paramedisch Centrum Tilburg-Noord zijn er diverse disciplines waarmee wij u van dienst kunnen zijn.

Z

Kinderpodotherapie

Een kindervoet is niet te vergelijken met de voet van een volwassenen. De kindervoet is immers nog volop in ontwikkeling. De podotherapeut kan u precies vertellen welke standen normaal zijn bij een bepaalde leeftijd.

Podotherapie

 

Podotherapie wordt binnen het Paramedisch Centrum Tilburg-Noord door Hermanns, praktijk voor podotherapie georganiseerd. Afspraken kunt u maken via website. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken.

Contactgegevens

 

Verdiplein 88-90
5049 NP Tilburg
0031 (0)77-3971318

De praktijk is geopend op afspraak:
maandag: 8.30 – 13.00

info@depodo.nl
www.podotherapiehermanns.nl

Barry

Podotherapeut

Barry is podotherapeut bij Hermanns Praktijk voor Podotherapie. Barry behandelt klachten die voortkomen uit het afwijkend functioneren van de voeten en/of looppatroon.